January 7, 2021

Yin Yogalärarutbildning del 2

Yin Yogalärarutbildning 25h(50h) del 2

 

Yin utbildning del 213-15 aug 2021 på Yogalistic Studio Fre 9-17, Lö 9-17, Sö 9-17

Boka del 2

Utbildningen lämpar sig för yogalärare av andra yoga stilar som vill utveckla och bredda sin kompetens. Men också för personliga tränare eller liknande kompetenser som önskar jobba mer holistiskt med sin tränings klienter. Du kan också delta som privat person i syfte att utveckla ditt eget yogautövande. Utbildningen är uppdelad i en Yin Yoga, grund 25h, som ingår som en del i Yogalistic Studios Yogalärarutbildning. Vidare finns en Yin Yoga, fördjupning 25h som du har möjlighet att bygga på med efter avslutad grund och där med har du en komplett Yin Yogalärarutbildning.
Under del 1, i Yin Yoga grund utbildningen kommer du att lära dig yin yogans olika sittande och liggande positioner. Vi går igenom Yin Yogans anatomi, effekter på kroppens system och inre organ, påverkan på fascia leder och muskler. Vi kommer att gå igenom hur den fysiska kroppen tillsammans med din sinnesstämning skapar en helhet genom yin yogan. Vi går igenom grundläggande andnings tekniker, samt flödes och instruktions teknik för yin yoga. Vilket handlar om hur du skapar sköna övergångar, bygger harmoni och balans i klass upplägget, så att det genererar stillhet och återhämtning i deltagarnas kroppar.
Du får träning och coaching i hur du på ett tryggt och personligt sätt ger guidning till deltagare under en klass samt hur du ger dina deltagare anpassade modifikationer av positioner. Vi kommer också lägga vikt vid hur du som lärare tränar dig själv i och utvecklar ditt förhållande till stillhet genom yin yogan.
Under del 2, i Yin Yoga fortsättning går vi igenom och utvecklar hur du kan presentera och delge Yin Yoga på lite olika sätt. Du får känna på och lära dig olika energi och dynamik i klass upplägg och för att nå olika syften. Du får ta del av klass formaten Bolster Boost, Deep Stretch Yin samt Yoga Nidra i kombination med yin. Här kommer du också att praktisera, utveckla och fördjupa ditt personliga sätt som yogalärare.
“Let´s dive in to the power of Yin”
Varmt Välkommen på en personlig och utvecklande Yin Yogalärarutbildning!
Investering: 3600:- ex moms 25%, per del
Bokar du både delarna, totalt 50h får du 500:- rabatt på del 2
Early Bird 2900:-(ex moms 25%) , del 1, boka innan 1 mars

Faktura går att få på mejl
Du får ta del av följande punkter!

DEL 1, GRUND
Yin yogans filosofi och historia
Yin och Yang
Yin yogans effekter
Meridiansystemet
Kroppens system – nervsystemet, lymfa, endokrina och fascior
Pedagogik – Att leda och guida i Yin
Andning & Yin
Meditation & Yin
Positioner
Klass upplägg – 2 färdiga klass upplägg digitalt

DEL 2, FORTSÄTTNING
Yin Yoga på flera sätt
Bolster Boost – restorative Yin
Deep Stretch Yin – aktive/passive stretch Yin
Yoga Nidra & Yin
Pedagogik – utveckla ditt sätt att del ge och inspirera
Klass upplägg – 4 färdiga klass upplägg digitalt

Utbildare

Maria Ekman, Yogalärare 

Frågor till maria@yogalistic.se 

Boendetips 

Steam Hotel, fantastiskt, bör bokas i tid! 

Plaza Hotel, ligger nära studion

Varmt Välkomna på 3 utvecklade dagar!