July 13, 2018

Team Yogalistic

Camilla Massaro

Min yogaresa började 2005 då jag skulle återhämta mig och stärka upp mig efter långvarig ryggproblematik, graviditeter och utmattning.
Utbildade mig inom Hathayogan 2007 och sen HoliYoga lärarutbildning 1 år med Ulrica Gulz. En underbar terapeutisk form av yoga. Anordnar egna yogakurser och har även haft förmånen att ha varit på flera träningsanläggningar där jag haft Yinyoga och Hathayoga. Yogan är för mig universiell och för ALLA utifrån varje individs behov. Om det är att återhämta sig, stärka upp sig mentalt eller att stärka upp sig fysiskt så finns yogan där som ett fantastiskt verktyg.
Ser fram emot att ses i yogasalen på Yogalistic.

Isabella Öhman

Isabella har sedan många år varit intresserad av hälsa och individens fulla potential. Hennes intresse för personlig utveckling grundades främst från hennes studier inom teater och konst där människans uttryck kring sin omgivning alltid har varit i fokus. Isabellas nyfikenhet inom rörelse tog henne till Paris där hon vidareutbilda sig i fysisk teater och akrobatik där mycket fokus låg på att lyfta och assistera varandra i bland annat krävande balans positioner.

Parallellt med sina teater studier så studerade Isabella även naturopathic nutrition och med holistisk medicinsk inriktning där kroppens hälsa i helhet är i fokus.

2017 tog hon sin första lärarutbildning vid foten av Himalaya och så passade hon på att fördjupa sig i många andra av yogans olika former, bland annat Yoga Nidra. Därefter flyttade Isabella till Nya Zealand och har sedan dess delat med sig om sina kunskaper om yoga och hälsa överallt i världen.

Med en riktning mot läkning och hållbar hälsa är det hennes stora glädje och passion att guida människor till att hitta just sin fulla potential i Asana praktik men också inom hälsa, kost, avstressning och balans i vardagen. Hon uppmuntrar gärna sina elever till att utforska yogans fulla potential.

Maria Ekman

Maria har lång erfarenhet av att sätta sin egen och andras kroppar i rörelse, hon leder sina deltagare kreativt och inkännande. Hon ger och lär ut fri uttrycksfull yoga, i allt från stark Vinyasa Flow till svalkande Yin. Hon delar och lär ut det hon lärt, med en intention om att ge deltagaren en upplevelse igenom både kraft och stillhet. Maria har ett tillåtande, öppet och modernt förhållnings sätt i sin presentation av yoga, för alla nivåer och tilltalande för många olika individer.
Maria har drivit eget inom yogabranschen sedan 2011. Hon har levererat yoga och holistiskträning till många stora anläggningskedjor i Sverige och på olika resor och retreats utomlands.