July 13, 2018

Team Yogalistic

Anna Breed

Anna är naturälskaren, beteendevetaren och yogaläraren som gärna kombinerar psykologi med yoga för att bidra till att öka människors hälsa och välmående. Hon är utbildad i Hathayoga och Yinyoga i Stockholm. Anna har under sina år som yogalärare hållit yogaklasser för bland annat: företag, barn/ungdomar, människor med olika funktionsvariationer samt individuella klasser i Sverige och utomlands.

Anna bjuder in alla människor till yogan med fokus på individens unika förutsättningar.

Anne Pettersson

Anne är idrottsentusiasten och personalvetaren från Västerås som har ett genuint och passionerat intresse för individers välmående och livskvalité. Efter många års eget yogapraktiserande tog hon därför det självklara och naturliga steget att inspirera andra att kära ner sig i yogan så som hon själv gjorde för många år sedan.

Passionerat tar hon sig an sina yogaklasser med ambitionen att vägleda sina deltagare in i en härlig helhetsupplevelse och stund på mattan. Kombinationen av empowerment och total avkoppling är hennes ledord som instruktör.

Camilla Massaro

Min yogaresa började 2005 då jag skulle återhämta mig och stärka upp mig efter långvarig ryggproblematik, graviditeter och utmattning.
Utbildade mig inom Hathayogan 2007 och sen HoliYoga lärarutbildning 1 år med Ulrica Gulz. En underbar terapeutisk form av yoga. Anordnar egna yogakurser och har även haft förmånen att ha varit på flera träningsanläggningar där jag haft Yinyoga och Hathayoga. Yogan är för mig universiell och för ALLA utifrån varje individs behov. Om det är att återhämta sig, stärka upp sig mentalt eller att stärka upp sig fysiskt så finns yogan där som ett fantastiskt verktyg.
Ser fram emot att ses i yogasalen på Yogalistic.

Cissi Isaksson

Efter snart 30 år i träningsbranschen är passionen för att leverera 100% skön upplevelse vid varje klass till alla deltagare fortfarande vid liv.
En lång karriär som Grupptränare, Personlig tränare, Kostrådgivare,Fitness Atlet och Marathonlöpare – har med tiden visat vägen mot det Holistiska synsättet och yogan.

Klasserna presenteras med passion, hetta och inlevelse och intensitet, och alltid med en stor dos ödmjukhet inför varje enskild individs deltagande.
Tror på Yin och tror på Yang och kropp o knopp i balans……

-Brinner för att locka fram dina “Good Vibes” och ditt bästa jag för en stund

Erica Söderberg

Erica har levt med yoga som livsstil i drygt tjugo år. Genom svåra prövningar i livet har yogan alltid varit ett ankare, en fast punkt för att stilla sinnet, balansera energier och stärka kropp och själ. Hon ser och vill inspirera till yogan som en självklarhet i vardagen, en livslång resa och ett redskap för att uppnå en bättre version av sig själv. I tio år var hon dedikerad Ashtanga yoga, men under åren därefter har paletten utökats enormt genom olika resor, kurser, möten och år utomlands. Är certifierad BikramYoga instruktör sedan 2010, YinYoga instruktör samt undervisar Flow Yoga. Har undervisat främst i studios i Stockholm, men även runt om i Sverige samt i flera länder och världsdelar. Alltid med lika stor passion och med individen i fokus.

Isabella Öhman

Isabella har sedan många år varit intresserad av hälsa och individens fulla potential. Hennes intresse för personlig utveckling grundades främst från hennes studier inom teater och konst där människans uttryck kring sin omgivning alltid har varit i fokus. Isabellas nyfikenhet inom rörelse tog henne till Paris där hon vidareutbilda sig i fysisk teater och akrobatik där mycket fokus låg på att lyfta och assistera varandra i bland annat krävande balans positioner.

Parallellt med sina teater studier så studerade Isabella även naturopathic nutrition och med holistisk medicinsk inriktning där kroppens hälsa i helhet är i fokus.

2017 tog hon sin första lärarutbildning vid foten av Himalaya och så passade hon på att fördjupa sig i många andra av yogans olika former, bland annat Yoga Nidra. Därefter flyttade Isabella till Nya Zealand och har sedan dess delat med sig om sina kunskaper om yoga och hälsa överallt i världen.

Med en riktning mot läkning och hållbar hälsa är det hennes stora glädje och passion att guida människor till att hitta just sin fulla potential i Asana praktik men också inom hälsa, kost, avstressning och balans i vardagen. Hon uppmuntrar gärna sina elever till att utforska yogans fulla potential.

Martin Asklöf

Martin Asklöf

Martin har varit all idrottare sedan tidiga år och träning har alltid varit en central del av hans liv. Under värnplikt som jägarsoldat i Arvidsjaur ådrog han sig en ryggskada som många år senare blev akut och han opererades för diskbråck 2011. Efter operation blev Martin övertalad att testa yoga och sedan dess har yogan och annan holistisk träning varit en del av vardagen. Idag tränar Martin Yoga, Soma Move och Crossfit.

Det jag gillar med holistisk träning är att den inte har några mått av jämförelse och att den erbjuder alla samma utmaning: att utveckla och utmana sig själv att må bättre kroppsligt och mentalt genom att sätta kroppen i rörelse.

Martin Larsson

Martin Larsson är en av grundarna till Westeros Trail Running Society och springer gärna bergslopp som Eiger Ultra Trail, Transgrancanaria och Andorra Ultra Trial.

Ultra betyder att distansen är längre än maraton och ordet Trail handlar om att loppen går på vandringsleder. Ibland pågår tävlingarna i 24h eller mer och den fysiska och psykiska påfrestningen är stor.

För att kunna göra detta krävs en mångsidig träning som bygger uthållighet, styrka och rörlighet. Därför är Soma ett naturligt inslag för Martin i hans träning.

Terez Elmersund

Under mina 8 år jag varit yogalärare har jag haft turen att kunna hålla i klasser på flera olika träningsanläggningar i Västerås och har alltid personen och medvetenheten i focus.
I allt från min utbildning vid en bergstopp i Nepal till min every-day-practice i mitt sovrum så ger yogan mig en förankring i här och nu, och en påminnelse att bara vara mig själv helt prestationslöst.
Även när jag arbetat med andra träningsformer ser jag den positiva effekt yogan har både för kroppen och för sinnet. Det är just därför jag brinner för att sprida yogan och allt det härliga som kommer med den.

Emmy Bennström Asklöf

Emmy är den energiska, inbitna crossfit-tjejen som fann yogan under sin första graviditet där problem såsom foglossning och svår ischias-smärta i båda höftledskomplexen, begränsade hennes möjlighet till att röra sig, enormt. Med hjälp utav yogan fann hon Vägen tillbaka till styrkan och rörligheten i kroppen och har praktiserat olika former av yoga under 7 års tid kombinerat med andra träningsformer såsom löpning och funktionell träning. Emmy har förutom Maria Ekmans fleråriga mentorskap även utbildat sig till yogalärare under Magnus Ringbergs ledning
där fokus ligger på hållbar och funktionell yoga med kroppens anatomi och funktionalitet som grund. Att hela tiden utforska kroppens möjligheter till att utveckla rörelser är ett ledord i Emmys undervisning. Räkna med starka sekvenser och sköna flow i hennes klasser.

Maria Ekman

Maria har lång erfarenhet av att sätta sin egen och andras kroppar i rörelse, hon leder sina deltagare kreativt och inkännande. Hon ger och lär ut fri uttrycksfull yoga, i allt från stark Vinyasa Flow till svalkande Yin. Hon delar och lär ut det hon lärt, med en intention om att ge deltagaren en upplevelse igenom både kraft och stillhet. Maria har ett tillåtande, öppet och modernt förhållnings sätt i sin presentation av yoga, för alla nivåer och tilltalande för många olika individer.
Maria har drivit eget inom yogabranschen sedan 2011. Hon har levererat yoga och holistiskträning till många stora anläggningskedjor i Sverige och på olika resor och retreats utomlands.