February 28, 2019

Sport stretch Yin Yoga Workshop

Sport stretch Yin Yoga Workshop 25/5

Investering: 595:-
Ingår i ListiC Life. Life medlemmar på YL bokar direkt i schemat.

Begränsat antal platser!

Anmälan

Frågor: maria@yogalistic.se

Yin workshop
Tränar du mycket men stretchar för lite?
Eller är du den kropp som av någon anledning stelnat till i muskler och leder, kanske för enformig träning eller en gammal skada, eller det nuförtiden vanliga fenomenet, för mycket stillasittande.
Behöver du stöd i hur det ska kännas och vad som är ditt läge i en öppnande position/stretch och hur du ska slappna kontra aktivera när du sträcker ut en muskel. I den här WS får du lära dig att ”stretcha” mjukt och effektivt utifrån yogans metodik. Så mycket vi har möjlighet till kommer vi ge dig individuell coachning för hur du öppnar och sträcker ut och anpassar positioner och lägen efter din kropp.
Yoga är en holistisk metod för hur vi utvecklar och bär en hållbar kropp igenom hela livet. Vi poängterar att yoga egentligen inte är stretch, men i metoden finns kunskap att hämta för hur vi bäst guidar våra kroppar till öppning och att hålla muskler, leder och bindväv i god kondition.

Till vår hjälp har vi block, bälten, bolster och filtar. Mattor finns också på plats att låna. En Workshop som passar alla, nya som vana utövare av yoga, stelisar och rörliga, oavsett tidigare erfarenheter av rörelse så kommer det ge dig utveckling och en hållbar kropp!Dessutom perfekt att ha med sig in i sommaren och börja med en ny vana på semestern på bryggan eller i stugan.

 

Varmt Välkomna!