June 1, 2019

pt-med-isabella

Isabella Öhman

Isabella har sedan många år varit intresserad av hälsa och individens fulla potential. Hennes intresse för personlig utveckling grundades främst från hennes studier inom teater och konst där människans uttryck kring sin omgivning alltid har varit i fokus. Isabellas nyfikenhet inom rörelse tog henne till Paris där hon vidareutbilda sig i fysisk teater och akrobatik där mycket fokus låg på att lyfta och assistera varandra i bland annat krävande balans positioner.

Parallellt med sina teater studier så studerade Isabella även naturopathic nutrition och med holistisk medicinsk inriktning där kroppens hälsa i helhet är i fokus.

2017 tog hon sin första lärarutbildning vid foten av Himalaya och så passade hon på att fördjupa sig i många andra av yogans olika former, bland annat Yoga Nidra. Därefter flyttade Isabella till Nya Zealand och har sedan dess delat med sig om sina kunskaper om yoga och hälsa överallt i världen.

Med en riktning mot läkning och hållbar hälsa är det hennes stora glädje och passion att guida människor till att hitta just sin fulla potential i Asana praktik men också inom hälsa, kost, avstressning och balans i vardagen. Hon uppmuntrar gärna sina elever till att utforska yogans fulla potential.

Under 1 timme med Isabella så guidar hon dig in djupare förståelse av din kropp.
Du kan själv kombinera din klass med Isabella. Med en känsla för dina behov så kommer ni tillsammans att arbeta och plocka fram teknikerna som behövs för att du ska kunna ta din praktik till nästa nivå både på och utanför yoga mattan.

Isabella erbjuder även en kombination klass som hon kallar meditouch där hon guidar dig i en djup mental och kroppslig avslappning. Klassen startar med en asana praktik där mycket fokus ligger på andning och dina rörelsemönster, därefter guidar hon dig med sin röst in i meditationsformen Yoga Nidra, detta kombinerar hon med en mycket lätt massage för att du snabbare ska hamna i ett vilo läge.