November 21, 2021

Hormonerna genom livet

Hormonbalans – nyckeln till god hälsa och livskvalitet

En eftermiddag med fokus på hormoner genom livet!

Söndagen 21 jannuari 14-17

Hormoner är en viktig substans i våran kropp som kan ställa till det ordentligt om de inte är i balans.
Yoga är sedan länge en rörelseform som skapar balans och flöde i kroppen, vilket i sin tur ger balans åt kroppens hormoner. En annan faktor är vad du äter eller kanske snarare vad du inte äter!

Vi har bjudit in Jenny Möller, hälsoutvecklare och näringsterapeut, till en eftermiddag fylld av matnyttig information och inspiration inom hormonhälsa. Du får konkreta tips och råd för hur du med enkla medel och på en naturlig väg kan skapa bättre balans i kroppen. En eftermiddag vi hoppas ska ge dig en boost i rätt riktning mot hormonell och generellt förbättrad hälsa.

Våra hormoner påverkar oss varje sekund och spelar en stor roll i hur vi mår. Dagens livsstil får lätt våra hormoner i obalans och gör att vi inte alltid mår så bra.

Genom att få kunskap om hur du genom din livsstil och enkla verktyg kan påverka hormonerna kan du ta kontrollen över din hälsa och förbättra din livskvalitet.

Du får en större förståelse för hur hormonerna påverkar dig och vad du kan göra för att skapa en bra hormonell balans.

Ingår:

En näringsmätning

En föreläsning

En praktisk miniworkshop (yoga, tema hormoner)

Te och tilltugg

– Kom i träningskläder/mjuka kläder.

Investering: 495:-

Frågor: info@yogalistic.se

Jenny Möller, hälsoutvecklare och näringsterapeut. Har jobbat över 20 år med hälsa framförallt inom företagshälsovården. Driver sen 8 år Balance by Life; https://balancebylife.se/, där hon jobbar med att inspirera, motivera och hjälpa människor till att bli den bästa versionen av sig själv genom hälsosamtal, föreläsningar och kurser.

Maria Ekman, 52 år, yogalärare, inspiratör och utbildare inom yoga, med 20 års erfarenhet av träning och hälsobranschen. Driver Yogalistic Studio sedan 5 år tillbaka.