January 8, 2023

Breathwork, Move & Reset

Breathwork, Move & Reset

25 Februari 10-12.30

Breathwork Erbjuder Yogalistic en andnings workshop baserad på den berömda Wim Hof metoden. Vi går igenom metodens effekter och tekniker samt praktiserar andning och rörelser. Under stunden hinner vi med en rad olika andnings flöden och olika rörelser som ger bra träning och flödes effekt i samband med utövandet av metoden/andningen.

Wim Hof metoden inkluderar, andning, rörelser och så kallad coldtherapy (att utsätta sig för kyla) samt mind-set.

Vi har skapat en workshop där du får en samlad och kortfattad bild av vad den går ut på. Du får med dig förslag på ett kort program på 15 min som du kan börja utöva varje dag vart du vill, direkt efter workshopen.

Obs! Att vi här inte kommer att utsätta er för kyla/kallbad, då det är en annan del av praktiken som också kräver lite tid, övning och mind set innan man sätter igång. Men inget hindrar dig från att ta ett kallbad eller kall dusch i anslutning till stunden vi har. Om du tex redan har erfarenhet från kalla bad så kan den här WS vara ytterligare något som du lägger till i dina vardagsrutiner.

Mer om metoden:
Metoden stimulerar djupa, fysiologiska processer i kroppen och (åter)skapa kontakten med vår inre urkraft som många av oss har tappat på grund av en modern och stressad livsstil. Konkret förklarat kan Wim Hof-metoden alltså ge dig ökad kontroll över din egen kropp. Det gäller både mentalt och fysiskt, och anhängare hävdar att metoden kan hjälpa mot allt från stress, ångest och depression till kroniska smärtor och autoimmuna sjukdomar. Dessutom lär du dig att skapa lugn i stressade situationer och att prestera extra när du behöver det.

Pris: 395:-

Anmälan

Varmt Välkommen på en spännande och utvecklande stund i våran fina och lugna studio!