April 22, 2021

Yinboost skincare


Boka tid

Tel: 0707229217

Yinboost skincare finns för att ge alla möjligheten att upptäcka högklassig ekologisk hudvård i behandlingar som syftar till att skapa balans för kropp och sinne.

Varje behandling är en upplevelse av att ta emot och skapa lugn och avkoppling där man förutom fantastiska hudvårdande resultat får ny energi och grundning.

Jag tror på att ge det naturliga och cykliska så mycket utrymme som möjligt och använder också därför mina händer som mitt främsta verktyg när jag behandlar kunder, tillsammans med en analys baserad på min kunskap, intuition och kundens behov. Arbetssättet tillsammans med valet av produkter, som innehåller naturliga och ekologiska ingredienser där det naturen har att erbjuda tas till vara på bästa sätt, sluter cirkeln för Yinboost skincare’s filosofi.

Tacksamhet är essensen i verksamheten. Den tacksamhet som uppstår tack vare kunden och mötet i sig, och den för gåvan man som kund ger sig själv i form av välbefinnande och omvårdnad.

Jag som står bakom verksamheten heter Josefine och jag har många års erfarenhet av hudterapeutyrket sedan jag tog min examen 2007. Nu önskar jag dig varmt välkommen till Yinboost skincare för en härlig boost av yin!