May 9, 2020

Mobility Drills Education

Mobility Drills Education

 

MD Education8-9 maj 2021 på Yogalistic Studio Lö 9-17, Sö 9-16

Mobillity Drills är kunskap och kreativitet förenat i ett nyttigt grupptränings format! 

Pris 3600:- (ex. moms)

Önskas faktura – maila info@yogalistic.se för anmälan

15 platser

Boka

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig en nyttig och utvecklande klass som presenteras på ett intressant och kreativt sätt. MD erbjuder övningar och ett genomtänkt arbetssätt i syfte att stärka kroppen, samt ge den träning som bibehåller optimal funktion och håller den skadefri länge, en god sak att ha med sig och att kunna dela som tex yogalärare. 

Om du redan undervisar yoga kan du använda utbildningen som inspiration till dina klasser, kanske väva in några övningar i din vanliga yoga klass, eller använda hela formatet. Den här utbildningen kan också vara intressant för dig som är PT eller är annan tränare, tex löp coach eller lagtränare men också för dig som vill lära dig mer om din egen och andras kroppar. Om hur de fungerar när man ger kroppen en viss typ av rörelseträning, som här i MD, mobilitetsövningar i bestämda serier av rörelser. 

En gruppträningsklass som tagits emot väl på Yogalistic studio, av så väl yogis, löpare som andra sportutövare. Klassen är enkel och alla kan utöva den på sin nivå och få ut mycket av träningen. Den bidrar till att stärka upp kroppen, samt bibehåller optimal funktion och hålla den skadefri länge. 

Din roll som instruktör (om du väljer att instruera den) är att göra klassen rolig och intressant, behålla formatet och flytet och presenterar rörelser med tydligt syfte inom ramen för mobilitetsträning. Det är bland annat det du kommer att få lära dig under kursens 2 dgr.

Det här får du också: 

4 olika upplägg på klasser
Metod, bakgrund, syfte
Teknik träning
Utlärningspedagogik
Relevant anatomi
Övnings bank
Format – Kreativt uttryck, musik, idé
Mobillity Drills Kompendiet
Litteraturlista

Utbildare

Maria Ekman, Yogalärare 

Frågor till maria@yogalistic.se 

Boendetips 

Steam Hotel, fantastiskt, bör bokas i tid! 

Plaza Hotel, ligger nära studion

Varmt Välkomna på 2 fysiska och utvecklade dagar!