November 4, 2021

Mini Yogisar Välkomna till oss i höst!

Mini Yogisar Välkomna till oss i höst!

Äntligen kan vi presentera
Barnyoga klasser på Yogalistic.
START 1 oktober 2021
Sedan varje söndag i 10 veckor.
10.00 4-7 åringar, 1095:- för 10ggr. Max 10 barn på kursen
11.00 8-11 åringar, 1195:- för 10ggr. Max 13 barn på kursen

Om barnyoga:

I barnyogan jobbar vi på ett lekfullt sätt med rörelse, avslappning, andning och medveten närvaro. Yogan utförs i sagoform och sagorna har ett budskap, t ex att vi alla är unika och bra som vi är.
En klass kan också ha fokus på t ex kreativitet eller vänskap. Målet med barnyogaklasserna är alltid att barnen i ett tryggt sammanhang ska få utforska skillnaden mellan aktivitet och vila, att bli medvetna om sin andning och få en vilsam stund av medveten närvaro och avslappning. Målet på längre sikt är att barnen, genom att få öva upp dessa förmågor, kan bära med sig och ha nytta av dem i sin vardag.

Om läraren:

CarinCarin Weimer, är tvåbarnsmamma och arbetar som barnlogoped. Carin är diplomerad barn- och familjeyogaledare via barnyoga.com.
Hon upptäckte själv yogan för ca 5-6 år sedan och hon tror stenhårt på yoga som en motvikt till dagens höga samhällstempo med stort fokus på prestation. Inte minst tror Carin att våra barn har stor nytta av att få med sig allt positivt som yogan har att erbjuda. Det är så roligt att se barnens glädje i yogarummet och hur de också uppskattar att få slappna av och “bara vara”.
Hör gärna av er till Carin på 073-8000721 eller weimercarin@gmail.com vid frågor om barnyogakursen!