January 4, 2019

Flow Education

Flow Education

Nästa tillfälle 12-13 oktober 2024
Investering: 3600:- ex moms
För faktura görs anmälan via info@yogalistic.se
Mer om våra utbildningar www.yogalisticeducations.se

Flow Education är en kreativ, fritt flödande yoga utan bestämda tekniker. Essensen och känslan är det viktiga, det är att röra sig starkt och mjukt på en och samma gång, du ska vara ett med kroppen, Flow skall avnjutas! Den här delen av YSE är kanske den mest avancerade och intensiva delen, samt mycket inspirations tät. Här ska du inte bara få lära dig flow här ska du få lära dig att på riktigt njuta av din undervisning. Här skall du spetsa hela ditt väsen och uttryck som yogalärare.

Den här delen passar bäst för dig som har undervisat yoga ett tag. Kanske vill du utveckla flytet och kreativiteten i din klasser, få inspiration till nya sammansättningar av sekvenser och övergångar. Du behöver inte nödvändigtvis känna dig som en ”flowyogalärare”, du kan komma och lära dig utveckla den delen av dig.
I flow så finns en mer övergripande riktning om att hitta känslan, mer som en dans eller konst, där med finns det en väldigt artistisk frihet att utföra rörelserna som de faller bäst i dig. Det gäller ju även vidare mellan dig och dina deltagare, man letar efter ett flyt tillsammans, kan man säga. Där med inte sagt att medvetenhet om teknik även gynnar känslan av flyt. Men det är något som kommer med tiden. Man kan säga att flow yoga är ett sätt för oss ”vanliga movers” att få uttrycka oss med hela kroppen, det ska vara härligt med flow, starkt ibland, men mest bara härligt!

Att lära sig tekniker för hur man undervisar flow innebär inte att det ena utesluter det andra, man kan fortfarande dela sina favorit positioner i sina klasser, mixa flow med andra stilar. Klasserna går att lägga på så många olika nivåer och med olika energi och teman, Vinyasa Flow style är och kommer att fortsätta vara en tillgänglig och uppskattad form på yogamarknaden!

Utbildningen är på 2 dagar lördag-söndag.
Flow är främst en praktisk utbildning viket betyder att vi kommer vara mycket i rörelse under dess 2 dagar. Förbered dig väl med vila och bra mat.

Det här får du ta del av under Flow:

Flowtekniker
Att guida i flow
Flow pedagogik och utlärning
Klassupplägg
Rörelsebank

Det här får du också!
Tekniker för kreativitet
Improvisation
Musikval
5 färdig koreograferade FLOW klasser

Frågor: maria@yogalistic.se