March 10, 2023

Energize Your Life – workshop with Janesh Vaidya

Energize Your Life

– workshop with Janesh Vaidya

Anmälan på tickster.com

 

Med Janesh Vaidya Och Malin Barrling, författarna till boken Yoga är min terapi.

Vår moderna livsstil får många att känna sig äldre än de är. Men genom att korrigera vår hållning och skapa ett fritt flöde av energi genom vår kropp och och vårt sinne, kan vi hålla oss friska och energiska under alla livets årstider och åldrar.

Under denna 3 timmars workshop får du verktygen för att korrigera din stående, sittande och liggande hållning.

När du korrigerar de tre huvudsakliga positionerna i ditt dagliga liv och förbereder din kropp för det naturliga energiflödet, får du bokstavligen effekten av att utöva yoga i 24 timmar.

För att delta i denna workshop behöver du inga förkunskaper i yoga eller vara fysiskt vältränad. Alla åldrar är välkomna att dra nytta av denna livsförändrande workshop oavsett hälsotillstånd.

———

2017 såg mer än 5000 svenskar Janesh Vaidyas föreläsning Energize Your Life. Efter pandemin är det många som önskar få en djupare insikt i sin hälsa och mer konkret hjälp att förbättra den vilket kräver en mer fokuserad atmosfär snarare än bara en underhållande föreläsning. Det är därför Janesh Vaidya i år har uppgraderat sin mest populära föreläsning, Energize Your Life, till en workshop,

I denna workshop kommer du att guidas av två experter inom detta område: Janesh Vaidya och Malin Barrling – författarna till en av de mest sålda yogaböckerna i Sverige: Yoga Är Min Terapi.

  • Janesh Vaidya, VD för Vaidyas Ayurveda Village i Kerala, södra Indien, är en inspirerande föreläsare och författare. Hans sju böcker har publicerats på svenska och översatts till ytterligare åtta språk.
  • Malin Barrling, ayurvedayogaterapeut, har arbetat med yoga runt om i världen i 20 år. Hon skapar individuella yogaterapiprogram för sina klienters symtom samt utbildar framtida yogaterapeuter i att hjälpa människor att upprätthålla ett hälsosamt liv.

——

Boka din biljett via www.tickster.com eller www.janeshvaidya.com

De 20 första som bokar biljett i varje stad har chans att vinna ett två veckors retreat på Vaidya’s Ayurveda Village i Kerala i Indien. Så boka i tid.

För mer information är du välkommen att besöka www.janeshvaidya.com