January 11, 2021

Covid-19 info

Så här yogar du tryggt hos oss med hänsyn till rådande situation/covid-19

Tvätta händernaVi är väldigt glada över att kunna fortsätta erbjuda yogaklasser i dessa utmanande tider. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att du ska känna dig trygg med att yoga i studion. Fr o m 11 januari har vi bokning på våra klasser i samband med att vi begränsar antalet till 14 elever stor sal/8 elever lilla hotsalen per klass, som en tillfällig åtgärd. Förbokning krävs till alla våra klasser Boka här >>

För dig som har ett aktivt yogakort hos oss erbjuder vi även fri tillgång till våra sparade online-klasser på Youtube samt att boka dig fritt på våra online via Zoom, se schemat. Om du inte har ett aktivt kort men vill ta del av dessa klasser kan du köpa ett kort här på hemsidan. När du är bokad på en online klass erhåller du en zoom länk 30-15 min innan klassen startar.

Det är väldigt viktigt för oss att du som elev har möjlighet att upprätthålla din yogapraktik i dessa oroliga tider, såväl för den fysiska som den mentala hälsan.

 

Följande åtgärder har vi vidtagit för att du ska kunna fortsätta yoga tryggt hos oss:

· Begränsar antal deltagare (gäller fr o m 11 jan 2021 tillsvidare) Totalt har Yogalistic en yta av 225 kvm.

· Stänger tills vidare möjligheten att duscha för att möjliggöra ett snabbt flöde in och ur omklädningsytorna (gäller fr o m 11jan 2021)

· Vi har förlängt tiden mellan klasserna i studion, för att underlätta in och ut passering.

· Vi erbjuder att låna mattor, men uppmanar till att ha med din egen matta.

· Välkomnar friska elever på våra klasser (vid symtom vänligen stanna hemma)

· Vi uppmanar elever att följa de allmänna råd som FHM har gällande hur man skyddar sig själv och andra.

· Rengör studion extra noggrant, tex desinfekterar handtag, handfat, ljusknappar ofta.

Vi tillhandahåller handdesinfektion på ett flertal ställen, men nämner att det är handtvätt som skyddar bäst mot virus

· Uppmanar elever och personal att i möjligaste mån undvika kommunala transportmedel till och från yogastudion

Vad kan du som medlem eller icke-medlem göra för att stötta oss? Faktiskt ganska mycket.

Fortsätt att yoga och ta hand om dig själv, i studion eller online, det som fungerar för dig.

Förnya ditt yogakort, även om restriktionerna för socialt umgänge kvarstår och du kanske inte ens har möjlighet att gå. Då möjliggör du för oss att fortsätta verksamheten både nu och framöver. Du kan som sagt ta våra inspelade online-klasser.

Vi fortsätter att vädja till att inte frysa era kort under denna period. Detta för att hjälpa oss att fortsätta hålla vår verksamhet i gång och vid liv tills det är möjligt att köra igång som vanligt igen.

Köp vårt 10 klipp som gäller i 1 år från köptillfället, nu till förmånligt pris 900:- ( ord. 1595:-) Observera att detta är framtaget pga situationen vi har och priset kommer alltså att gå tillbaka till ord. När allt blir som vanligt igen.

Vi ser till att erbjuda yoga oavsett om kraven för isolering skulle förstärkas eller om vi på grund av omständigheterna rentav skulle tvingas att stänga ner yogastudion tillfälligt. Skulle detta hända kommer vi självklart se över alla kort alternativ och ge alla en bra lösning.

Yogaposé

Ta väl hand om er och har ni frågor mejla oss gärna info@yogalistic.se

Vänligen
Maria &Team Yogalistic